2103462172 6976552277 Υψηλάντου 8, Ίλιον g.anagnostou07@gmail.com
 

 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστασεις

Ο ηλεκτρολόγος Γεώργιος Αναγνώστου, με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρολογικών εργασιών, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ίλιον και σε όλη την Αττική, κατόπιν συνεννόησης.

Με χρήση πιστοποιημένων υλικών, αναλαμβάνει την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε οικίες, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, παρέχοντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για κάθε ανάγκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

   
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 

Η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας μας, με εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών, βρίσκεται δίπλα σας καθημερινά. Παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες και προωθούν την απόδοση και την ασφάλεια.

Η εταιρεία μας, με την εμπειρία που έχει αποκτήσει στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά έργα, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις. Είμαστε διαθέσιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις πιο δύσκολες ηλεκτρολογικές βλάβες στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

 
     
     
 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6976552277