2103462172 6976552277 Υψηλάντου 8, Ίλιον g.anagnostou07@gmail.com
hero image
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

 
     
     
 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6976552277
 
     
 
 
 
   
     
  ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ηλεκτρολογικές Εγκαταστασεις
 
 

Η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας μας, με εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρολογικών εφαρμογών, βρίσκεται δίπλα σας καθημερινά. Παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες και προωθούν την απόδοση και την ασφάλεια.

Η εταιρεία μας, με την εμπειρία που έχει αποκτήσει στον χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά έργα, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις. Είμαστε διαθέσιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις πιο δύσκολες ηλεκτρολογικές βλάβες στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις.
 

 
     
 
 
 
 
 
 
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 
     
 
 
     
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Το Lorem Ipsum είναι απλά ένα κείμενο χωρίς νόημα για τους επαγγελματίες της τυπογραφίας και στοιχειοθεσίας.
 
     
     
 
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος τυπογράφος πήρε.
 
     
     
 
ΔΙΚΤΥΑ

Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος.
 
     
 
     
 
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος.
 
     
     
 
ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΒΛΑΒΕΣ

Ipsum είναι το επαγγελματικό πρότυπο όσον αφορά το κείμενο χωρίς νόημα, από τον 15ο αιώνα, όταν ένας ανώνυμος.
 
     
 
 
 
 
 
     
  Η δέσμευσή μας
 

ως επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες μας. Καθιστούμε την ασφάλεια και την αξιοπιστία των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων προτεραιότητά μας, διασφαλίζοντας ότι όλες οι εργασίες μας πληρούν ή υπερβαίνουν τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.

Συνεχίζουμε να εκπαιδεύουμε και να ενημερώνουμε το προσωπικό μας για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τους κανονισμούς, προκειμένου να παρέχουμε τις πιο ενημερωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες μας.

 
     
 
 
 
  ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ
 
 
 
 

στις ανάγκες σας, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις για ηλεκτρολογικές εργασίες και εφαρμογές, κάθε κλίμακας. Όλες οι ηλεκτρολογικές εργασίες που πραγματοποιούνται υλοποιούνται βάση νομοθεσίας, με απόλυτη ασφάλεια και προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.

 
     
 

Φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχετε ορίσει από κοινού εξ' αρχής, χωρίς αυτό να επηρεάζει την άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Εάν λοιπόν χρειάζεστε έναν έμπειρο ηλεκτρολόγο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.